| Kontakt a főoldalon: e-mail, vendégkönyvbe ír, olvas | Frissítve: 1999.11.21.


Az ezoterika titkai

 

Mottó:

A fizikai világ - testünket is beleértve - a megfigyelőt tükrözi. Ugyanazon módon formáljuk a testünket, mint ahogy a környező világról is kialakítjuk a tapasztalatunkat.
Az érzékelés automatikusnak látszik, de valójában tanult működés.
Az, hogy milyennek érzékeljük a világot, amelyben élünk - testünk megtapasztalását is beleértve -, teljesen attól függ, hogy milyennek tanultuk meg látni. Ha megváltoztatjuk érzékelésünket, ezzel megváltoztatjuk a világ és testünk megtapasztalását"

Deepak Chopra: Kortalan test, időtlen tudat

Az alábbi, összegyűjtött linkeken olyan gondolatokat, leírásokat találsz, amely segít az érzékelés megváltoztatásában.

Táltos iskola országos programja 1999

Klikk ide, és belépsz a tűzönjárás világába! Ha a képre kattintasz meglepő dolgokkkal ismerkedhesz meg!!
Képek, leírások, linkek hazai és külfödi  tüzes helyekre, közöttük a saját élményeimről is.

 

Pap Gábor művészettörténész Prof. munkássága (ami a történelemkönyvekből kimaradt)

A Koronáról

Táltos, Sámán, Őstörténet

Biegelbauer Pál

Bokor Katalin

Béky László

Gyurcsok József

Paulinyi Tamás

Grafológia

Álomfejtés

Dianetika

Természetes gyógymódok

Arcdiagnosztika (fiziognomia)

 

Tetszik oldalunk?
>>> ADDtovább >>>
Ismertesse másokkal is!

Ezoterikus címek, amiket érdemes felkeresni

Fórumok, ahol felvetheted problémáidat, gondolataidat és választ is kaphatsz rájuk (talán).

Sai Baba

 

Brian Tracy Phoenix szemináriuma.

A teljesítmény lélektana, részlet:

 "Mindig mindennek a kezdete egy gondolat a fejünkben. Egy gondolat a munkánkkal, a kapcsolatainkkal vagy a jövőnkkel kapcsolatban. Gondolataink indító okokká, körülményeink okozatokká válnak. Ha meg akarjuk változtatni életünk valamely körülményét, a gondolatunkat kell megváltoztatnunk. Amely a helyzetet létrehozta. Azon kell változtatnunk, ami a fejünkben van. Csodálatosképpen a világegyetemben egyetlen dolog van, ami fölött korlátlan hatalmunk van, és ez pedig a gondolkodásunk. Ha határozottan és tudatosan irányítjuk gondolatainkat, amelyek szándékainkat erősítik, akkor pozitív okokká válnak. És így pozitív okozatként körülményeink maguktól tisztázódnak vagy elrendezodnek."

" A vonzás törvénye azt mondja, hogy minden ember egy élő mágnes. Egy élő mágnes. Amely ellenállhatatlanul magához vonzza azokat az embereket és körülményeket, amelyek összhangban vannak uralkodó gondolataival. Tudjuk, hogy a világegyetemben minden energia a vibrálás állapotából származik. Minden vibrál. A bőrünk is vibrál. Minden anyag vibrál. Molekuláris szerkezete folytán. Azt is tudjuk, hogy létezik egy kisugárzási törvény, azaz minden vibrálás kifelé hat. Ez az energiaveszteség folyamata. Rájöttünk, hogy minden, amire gondolunk, - mert gondolataink is forrásai az energiának - vibrál és kisugárzik belolünk. Méghozzá a fény sebességével. Tehát nagy távolságból is befolyásolhatunk embereket és körülményeket. Sokunkkal megesett, hogy gondoltunk valakire. A telefon megszólalt és Ő volt az. Vagy hogy mi hívtunk fel valakit, aki azzal kezdte: éppen rólad beszéltünk. Vagy hirtelen beugrik egy gondolat, amikor éppen összhangban van házastársával és eszébe jut: de szívesen elmennék ebbe és ebbe az étterembe ma este. Fölhívja őt, és ő azzal kezdi: nem megyünk el ma este ebbe és ebbe az étterembe? Ezek mind jól példázzák a vonzás törvényét. A vonzás törvényét sokan az emberi lét egyik legfontosabb törvényének tartják és okkal. Mindig magunkhoz vonzunk pozitív vagy negatív embereket és körülményeket. Melyek összhangban vannak uralkodó gondolatainkkal. Bármi legyen is uralkodó gondolatunk, mindig életünk körébe vonzzuk az annak megfelelo helyzeteket és személyeket. Akár egy mágnes.

  • Ezért olyan rendkívül fontos, hogy arra gondoljunk, amit akarunk. Arra gondoljunk, amire vágyunk. Nem pedig arra, amit nem akarunk.
  • És ne feledjék, ahogy egyre gyakorlottabbak és pontosabbak leszünk ennek a módszernek az alkalmazásában, a vonzás törvénye is egyre gyorsabban és pontosabban fog működni. Tehát legyünk óvatosak, hogy jól hasznosítsuk. "

    Brian Tracy Phoenix szemináriumáról bővebben itt informálódhatsz: Perfekt-Power